Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΚΤΥΩΣΗ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013



Στα πλαίσια δικτύωσης της δομής, η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών πραγματοποίησε επίσκεψη στον Πολυχώρο "Γέφυρα Ζωής'' που στεγάζεται επί της οδού Πελασγίας 133 στο Περιστέρι και συναντήθηκε με τον κ. Διονύση Γουράνιο, πρόεδρο του Συλλόγου. O Σύλλογος Α.μ.ε.Α Δυτικού Τομέα «Γέφυρα Ζωής» περιλαμβάνει νέους χώρους εθελοντικών δράσεων και γραφείων σε δύο επίπεδα με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών και εφήβων με ειδικές ικανότητες.
Ο Πρόεδρος της «Γέφυρας Ζωής», κ. Διονύσης Γουράνιος, μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι οι κύριοι στόχοι της «Γέφυρας Ζωής» είναι η μέριμνα για τα άτομα με νοητική υστέρηση & φάσμα αυτισμού. Επίσης στόχος της Γέφυρας ζωής δεν είναι να υποκαταστήσει τα κέντρα αποκατάστασης αλλά να προσφέρει σε αυτά τα παιδιά δημιουργική απασχόληση και επιστημονική υποστήριξη τα απογεύματα της καθημερινότητας τους από εκπαιδευμένους εθελοντές.
Είναι ένας τρόπος με τον οποίο καταφέρνει να γεφυρώσει την αγάπη και την φροντίδα των μελών και των εθελοντών της Γέφυρας Ζωής μέσω της ανιδιοτελούς τους προσφοράς, με τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ικανότητες.
Η ψυχολόγος, κα Μιχαλοπούλου Ελένη ενημέρωσε με τη σειρά της τον κο Γουράνιο για το έργο της δομής. Έκτοτε προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Σύλλογο "Γέφυρα Ζωής".

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: 211 21 43 437.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου